About Me

My photo
Saya Muhammad Aliff .Saya dilahirkan pada bulan September 2004 di KAJANG, sudah semestinya anak sejati Selangor.Kini saya berusia 7 tahun ketika blog ini di buat.Inilah perjalananan hidup saya

Saturday, July 16, 2011

Genting Highland,Pahang

Part 1
Date Taken 6 August 2005
                                           

 Ini kali pertama mama dengan ayah bawa saya ke Genting Highland di taja oleh Hitachi Air-Cond sempena Hari Keluarga pekerja Hitachi maknanya kemasukkan percuma ke Genting Highland.Masa ini umur saya baru 11 bulan.







Part 2
  Date Taken 20 December 2008
Selepas 3 tahun.Saya kembali semula ke Genting Highland sempana Hari Keluarga Hitachi.Dan inilah kuda pusing yang sama saya naiki ketika umur 11 bulan.Perhati gambar di atas Part 1,samakan kuda pusingnya.Mama kata nasib baik percuma kalau kena bayar..tak datang la..mahal tiketnya.











Tak dapat pergi London,bergambar dengan bas pun jadilah.Cuaca masa ni sangat sejuk sebab hujan.Kabus sejuk menyelubungi Genting Highland.Seolah-olah berada di London..hehehehehe


 Naik bumper car .Masa ni umur 4 tahun.Tak pandai memandu habis semua tiang saya langar malah bumper car ni berpusing setempat saja.
Sedih dan ketakutan duduk diatas benda ini.Saya meminta mama menurunkan saya.

Genting Highland permandangan dari udara.(Gambar dari internet)

1 comment:

  1. gmbr mama ms alif umo 11 bln tu msh kurus lg lah. hehe.. thn 2008 tu lak bestnyer kabus tebal betul2 mcm kt london. bila lg nk g genting?

    *aliff umo 11 bln SANGAT CHOMELLLL!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...